دانشگاه اصفهان، همکار کانون پتنت ایران در استان اصفهان

اداره مالکیت فکری و تجاری سازی دانشگاه اصفهان در راستای اهداف این اداره، اقدام به انعقاد قرارداد محرمانگی به عنوان یکی از دفاتر همکار کانون پتنت ایران (واحد همکار معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری) نموده است. این قرارداد، جهت تسهیل امور و مطلع‌سازی مخترعان محترم از نحوه حمایت از تقاضاهای ثبت اختراع در معاهده همکاری PCT و کشور آمریکا، با هدف تجاری‌سازی محصولات تولیدی بر پایۀ فناوری‌های ثبت‌شده، منعقد شده است.

برای کسب اطلاعات بیشتر :

1399/06/17